Witgoed gekocht?

 WIJ LEVEREN EN INSTALLEREN UW AANKOOP NOG STEEDS BIJ U BINNEN! maar alléén als er voor ons géén besmettingsrisico is. U kunt ook uw grote apparaat door ons tot aan uw voordeur laten bezorgen of bij ons ophalen. U krijgt dan korting op het aankoopbedrag.

Bezorging die verdergaat dan de voordeur

We leveren,  installeren en repareren snel, ook aan boord van uw schip !!

Ook op lastige plekken leveren wij.

Woont of werkt u op een lastig te bereiken of ongebruikelijke plaats? Dat is voor Serviceburo Verschoor meestal geen probleem. Wij brengen uw nieuwe apparaat op de gewenste plek op zolder, in de kelder of aan boord van uw schip..Vli-zo-trappen zijn echter taboe.

Onze bezorgvoordelen:
Veel witgoedapparaten hebben wij in ons magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Omdat we een klein maar flexibel bedrijf zijn, spreken we met u een zo nauwkeurig mogelijke levertijd af. De apparaten worden (tenzij anders overeengekomen) bij u geplaatst, aangesloten en gedemonstreerd. Zo kunt u uw nieuwe apparaat direct in gebruik nemen. 

Hergebruik
Uw oude apparaten en de verpakkingsmaterialen voeren wij voor u af. Voor een verantwoorde inzameling en optimale recycling komt Wecycle alles bij ons ophalen.

Mobiele pinautomaten
Gemakkelijk betalen op locatie, dat kan met onze mobiele pinautomaten. Betalen met contant geld kan natuurlijk ook..

Werkgebied
 We leveren, monteren en repareren ca. 20 kilometer rondom Hendrik-Ido-Ambacht

 

witgoed bezorgen; wasmachine vervangen voorrijkosten; koel-/vrieskast

Nieuwsgierig naar onze bezorgmogelijkheden?

Bel of mail ons, dan komen we er altijd samen uit.

Contact met Serviceburo Verschoor