We staan erom bekend!

SERVICE met hoofdletters !

De witgoedservice van Verschoor

Goede service vanzelfsprekend? Wel bij Serviceburo Verschoor. In veel gevallen krijgt u bij ons een vervangend apparaat. U krijgt snelle telefonische hulp bij storingen en korting op onderzoekskosten.

Een apparaat in bruikleen bij witgoedreparatie

Bij storingen (ook binnen de garantieperiode) van uw machine wordt het probleem meestal door onze eigen technische dienst opgelost. Kost de reparatie iets meer tijd? Dat staat één van de volgende apparaten voor u klaar:

  • koel- of vrieskast
  • stofzuiger
  • magnetron
  • strijkijzer
  • koffiezetter
  • waterkoker
  • kookplaat

Alle producten uit uw kapotte koel- of vrieskast weggooien? Dat hoeft niet. Bij uitval van uw apparaat staat in ons pand in Hendrik-Ido-Ambacht een grote vrieskist klaar voor opslag van uw diepvriesproducten.

Korting
Valt het witgoed helaas niet meer te repareren? Dan kunt u bij ons een nieuw apparaat aanschaffen. We geven u daarbij korting op de onderzoekskosten (afhankelijk van de aanschafprijs van het nieuwe apparaat)

Recyclen
Dat kleine beetje extra moeite om goed te doen voor de natuur. Wij hebben het er graag voor over. Is uw magnetron, wasmachine of andere apparaat kapot? We nemen uw oude apparaten mee en bij ons worden ze voor hergebruik van grondstoffen opgehaald door Wecycle.

Heeft u een nieuwe machine bij ons aangeschaft? Nadat we deze keurig hebben geplaatst en aangesloten, nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee, die we voor het recyclen per soort (folie, karton, enz,) scheiden.

*Onder meer afhankelijk van reiskosten, onderzoekstijd en aanschafprijs van het nieuwe apparaat. 

witgoedreparatie; wasmachine kapot Verschoor witgoed

Telefonische hulp
Centrifugeert uw wasmachine niet of weet u niet hoe u het lampje van de koelkast kunt vervangen? We bieden snelle hulp bij zelf te verhelpen storingen. Bel: 078-6814674.

Bezorging

Nieuwsgierig naar onze bezorgmogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie over het uurtarief en de voorrijkosten.